NewCold värdesätter sina partners inverkan på framgången

NewCold inser vikten av sina partners för att uppnå framgång och samarbetar med flera ledande företag inom logistik och byggbranschen, inklusive TGW Logistics Group, SKT, B-Built, Ancra, Celonis, Fisher Construction Group, CGI, Kingspan, SSI Schaefer, Masterveil/De Weerdt BV och Subzero Constructors.

Nedan följer två exempel på hur dessa partnerskap bidrar till NewColds framgång:

Masterveil/De Weerdt BV

Masterveil är ansvariga för att designa och leverera NewColds luftridåer och avfuktningssystem. Dessa system säkerställer att externa öppningar i NewColds kyllager, som tågdockor, är effektivt förseglade, vilket är avgörande för att upprätthålla en stabil temperatur och minimera energiförluster.

SSI Schaefer

SSI Schaefer är NewColds föredragna leverantör av pallställ. Deras höglagerkonstruktioner möjliggör den enorma lagringskapaciteten i NewColds anläggningar. SSI Schaefer är en global aktör med rötter i Tyskland och NewCold har ett långsiktigt partnerskap med dem för att säkerställa en pålitlig och effektiv lagerlösning.

Andra artiklar

Jämförelse av Luftridåer med hög luftvolym och låg luftvolym

Luftridåer använder så kallade volymsystem eller högtryckssystem. Skillnaden ligger i luftflödet och i den mängd luft som därmed krävs. Volymsystemen flyttar en stor mängd luft.

HAVI Wunstorf 2019

HAVI, ett globalt företag med cirka 10 000 anställda i 100 länder, fokuserar på tjänster och lösningar längs hela leveranskedjan.