Munters och Masterveil

Munters och Masterveil levererar gemensam lösning till Quisquater

I ett framgångsrikt samarbete har Munters, experter på aktiv avfuktning, och Masterveil, specialister på osynliga dörrar, levererat en integrerad lösning till Quisquater. Målet var att skapa en tydlig temperaturseparation och optimera arbetsmiljön, vilket resulterade i betydande förbättringar.

Munters expertis inom aktiv avfuktning var avgörande för att kontrollera luftfuktigheten och upprätthålla optimala förhållanden. Genom att kombinera denna teknik med Masterveils innovativa osynliga dörrar skapades ett avancerat system som inte bara säkerställer exakt temperaturreglering utan även ger betydande energibesparingar.

Quisquater, som prioriterar säkerhet och effektivitet, har nu en välkontrollerad och säker arbetsmiljö tack vare denna lösning. Samarbetet mellan Munters och Masterveil visar styrkan i att kombinera olika kompetenser för att möta komplexa industriella utmaningar. Denna framgångsrika installation är ett bevis på hur samarbete mellan ledande företag kan leda till skräddarsydda lösningar som överträffar kundernas förväntningar.

För ytterligare information

Före

Efter

Andra artiklar

En luftridå i rostfritt stål med sidoblåsande ridåtrummor, monterad ovanför en glasdörr till en byggnad.

Luftridå, en osynlig dörr

Luftridå, luftport, värmeridå, ridåvärmare... kärt barn har många namn, men funktionen är densamma, att skapa en osynlig barriär av luft som skyddar din inomhusmiljö.

Vårt banbrytande projekt: Ysco

En tillbakablick 10 år senare på ett av våra banbrytande projekt