En vit luftridå monterad ovanför en glasdörr till ett köpcentrum.

27 År Senare

När ett köpcentrum i Uppsala skulle renovera en av sina entréer, konstaterade de att deras befintliga luftridåer, installerade av Masterveil 1996, fortfarande fungerade felfritt.

Trots detta valde de att investera i ett helt nytt AS K system från Masterveil för att dra nytta av den senaste tekniken inom energieffektivitet och komfort.
De ursprungliga luftridåerna, som hade tjänat köpcentrumet i nästan tre decennier, är ett bevis på Masterveils engagemang för kvalitet och hållbarhet. Att de fortfarande fungerar efter så lång tid visar att Masterveils produkter är byggda för att hålla.

Nytt luftridåsystem med fokus på energieffektivitet

Det nya systemet består av Masterveils moderna AS-K system med EC-fläkt och sidoblåsande luftridåtrummor. Ett fläktaggregat driver fyra sidoblåsande luftridåer, två på vardera sidan av entrédörrarna. Denna konfiguration ger en effektiv barriär mot kall luft och bidrar till att skapa ett behagligt inomhusklimat samtidigt som energikostnaderna minskar betydligt jämfört med det äldre systemet.

Investering i framtiden

Genom att välja ett nytt AS-K system från Masterveil har köpcentrumet inte bara säkerställt ett komfortabelt inomhusklimat för sina besökare, utan också gjort en investering i framtiden. De nya EC-fläktarna är betydligt mer energieffektiva än de äldre modellerna, vilket minskar köpcentrumets miljöpåverkan och driftskostnader. Dessutom är Masterveils luftridåer kända för sin långa livslängd, vilket innebär att köpcentrumet kan förvänta sig många år av problemfri drift och fortsatt energieffektivitet.

Kontakta oss

Masterveil är en svensk tillverkare av högkvalitativa luftridåer med över 35 års erfarenhet. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för alla typer av entréer och portar, med fokus på energieffektivitet, hållbarhet och kundanpassning. Vår unika airstop-teknik ger en effektiv barriär mot kall luft och minimerar energiförluster.

Kontakta Masterveil för en gratis konsultation om luftridåer för ditt företag!

Andra artiklar

2 Masterveil AS K Fan box Air curtain refrigerated space

Luftridåer: Högt tryck vs. Lågt tryck

Skapa en bekväm och energieffektiv miljö med rätt luftridå!