Masterveil & Prodoor installerar luftridåer hos Hanos

Masterveil levererar och installerar, tillsammans med sin nederländska partner "Prodoor", luftridåer till cateringgrossisten Hanos

Efter nybyggnationerna i Hengelo, Zwolle och nyligen i Nieuwegein arbetar vi nu också med nybyggnationen i Maastricht.

Masterveils luftridåer kännetecknas av kundanpassningar och högre energieffektivitet jämfört med traditionella luftridåsystem.

Förutom temperatur- och/eller luktseparering mellan tempererade och kylda rum är Prodoor, med Masterveil Powerstream och Airlock, ”garantin” mot isbildning i ditt frysrum och i passager med stora temperaturskillnader mellan två rum på upp till 50˚ Celsius.

Ansamlingar av i frysen gör att förångare och kylrör fryser och till slut går sönder. Den ekonomiska följdförlusten är då oöverskådlig. För hög luftfuktighet som lägger sig på golven får dem att frysa, vilket leder till hala golv som är farliga för människor, utrustning och produkter. Masterveils luftridåer är bättre för din nattsömn, plånbok och miljön. Vill du veta mer? Kontakta Masterveil för att få mer information om våra alternativ i händelse av isbildning i din frys och/eller överdrivna energikostnader.

Andra artiklar

Små och medelstora företag inom fryssektorn hålls i ett järngrepp

I samband med de allt högre energipriserna står det klart att små och medelstora företag inom kyl- och fryssektorn hålls i ett järngrepp.

Masterveil luftridåer

HTC, Airstop luftridå skyddar öppningen till ett frysrum

Är detta magi eller bara ännu ett bra exempel på den typiska effektiviteten hos Masterveils osynliga dörrar?