NATTGARDIN – Rullgardin

En masterveil nattgardin installerad ovanför en öppning till ett frukt och grönt rum i en matbutik.
Masterveil AC-1000 och en stängd nattgardin vid öppningen till ett kylrum i en mataffär.
En Masterveil nattgardin som håller på att öppnas. Innanför nattgardinen är det ett kylrum
En nerrullad Masterveil nattgardin framför öppningen till ett kylrum.
En fullt upprullad Masterveil nattgardin ovanför en öppning i ett kylrum.

Nattgardin för matbutiker - det perfekta valet för frukt- och grönt, mejerirum och charkavdelningar.

När butiken stänger för dagen aktiveras nattgardinen för ditt kylområde. Denna speciella gardin är utformad för att skapa en extra barriär och optimera lagringsförhållandena för känsliga produkter under natten.

Produktinformation

Funktioner och fördelar

  • Temperaturkontroll: Nattgardinen hjälper till att bibehålla en jämn och optimal temperatur inuti kylrummet eller frukt- och grönsaksrummet under natten, vilket är avgörande för att bevara produktens kvalitet och färskhet.
  • Energieffektivitet: Genom att isolera det kylda utrymmet från omgivande miljöförhållanden minskar nattgardinen energiförluster och hjälper till att minska driftskostnaderna för kylsystemet.
  • Anpassningsbarhet: Nattgardinen kan anpassas efter olika storlekar och typer av kylda utrymmen för att säkerställa en effektiv täckning och optimal förvaring av produkterna under natten.

Denna nattgardin för kylda utrymmen en viktig del av butikens temperaturkontroll som bidrar till att bevara produkternas kvalitet och färskhet samt minska energiförbrukningen och driftskostnaderna.