Huuskes Enschede nu med Masterveil Airstop

Huuskes är en totalleverantör, producent och kunskapspartner inom mat och dryck för sjukvård och företagscatering.

Med hantverksskicklighet har de med ett team på över 1000 anställda sedan 1956 förberett de mest utsökta och näringsrika produkterna för sina kunder. Huuskes är också ett företag som arbetar progressivt under mottot: ”fortsätt att förnya eftersom det alltid kan göras bättre”. I denna process spelar företagens sociala ansvar och hållbarhet en viktig roll.

Energibesparing, logistisk säkerhet, exakta temperaturer inom den kontrollerade kylkedjan är därför inte bara önskvärda utan nödvändiga parametrar. Det är här Masterveil Airstop och Powerstream kommer in i bilden. Osynliga dörrar för både kyl- och frysrum, med optimal temperaturseparation och även idealisk synlighet.

Andra artiklar

Rewe Breuna – en pärla av nya tekniker

Vår Masterveil-avdelning i Tyskland, tillsammans med partnerna Klebl, Munters och Aliga Doors, var involverade från början i konstruktionen av den aktuella luftridålösningen för Rewe/Pennys byggteam.

Små och medelstora företag inom fryssektorn hålls i ett järngrepp

I samband med de allt högre energipriserna står det klart att små och medelstora företag inom kyl- och fryssektorn hålls i ett järngrepp.