Masterveil har slutfört installationen av luftridåer på HANOS Hengelos nya anläggning

Den 20 maj öppnade HANOS sin 27:e anläggning i företagsparken Westermaat Campus i Hengelo

Den 20 maj öppnade HANOS sin 27:e anläggning i företagsparken Westermaat Campus i Hengelo. Denna nya etablering erbjuder cateringföretag i Twente-regionen en betydande tillgång till ett brett utbud av cateringtillbehör.

Byggnaden på cirka 17 000 kvadratmeter består av två våningar och rymmer både ett distributionscenter och en självbetjäningsbutik med över 100 000 artiklar. Sortimentet inkluderar mer än 16 000 färskvaror, över 750 ostsorter, cirka 3 200 delikatesser och över 10 000 non-food-artiklar. Utöver detta erbjuds regelbundet workshops och master classes för kunderna.

Integrerad lösning

”Våra luftridåer är ofta en del av en helhetslösning”, fortsätter Deweerdt. ”Vi erbjuder våra kunder en verktygslåda med produkter och tjänster som vi använder för att hantera situationen eller problemet som helhet. I det specifika fallet med HANOS Hengelo levererar vi våra luftridåer i kombination med aktiv avfuktning.”

Operativt

Masterveil har slutfört installationen av luftridåer på HANOS Hengelos nya anläggning. Anläggningen i Twente har varit i drift sedan den 20 maj och erbjuder livsmedelsproffs ett brett sortiment av produkter i en tydlig och inspirerande shoppingmiljö.

* Källa: Randy van den Hoek – Louwers media group – Text: Patricia van der Beek – Foton: HANOS Hengelo

Hanos Hengelo

Andra artiklar

Hur fungerar luftridåer till frysrum?

Inom djupfrysningssektorn är kraven på ett luftridåsystem höga.

Jämförelse av Luftridåer med hög luftvolym och låg luftvolym

Luftridåer använder så kallade volymsystem eller högtryckssystem. Skillnaden ligger i luftflödet och i den mängd luft som därmed krävs. Volymsystemen flyttar en stor mängd luft.