En tillgång för cateringföretag i Twente

Den 20 maj öppnade HANOS sin 27:e anläggning i företagsparken Westermaat Campus i Hengelo.

Denna nya etablering erbjuder cateringföretag i Twente-regionen en betydande tillgång till ett brett utbud av cateringtillbehör, med över 100 000 artiklar fördelade på två våningar. Här finns allt från färska råvaror och ostar till delikatesser och non-food-artiklar. Dessutom anordnas regelbundet workshops och master classes för att inspirera och utbilda kunderna.

 

Multidisciplinär miljö med skräddarsydda lösningar

Multidisciplinaritet är kännetecknande för situationen på HANOS Hengelo. Shoppingområdet har tämligen stora konditionerade utrymmen med fisk, frukt och grönsaker, kött, ost och vin. Varje avdelning har sina egna mått och krav på temperatur, luftfuktighet och hygien. Deweerdt: ”En viktig punkt för shoppingområdet är att vissa lukter, till exempel fisk, inte sprids. Dessutom lägger HANOS stor vikt vid en trevlig shoppingupplevelse med rymliga, lyxiga och välorganiserade avdelningar.

AirStop: Osynlig separation för optimala förhållanden

AirStop-luftridåerna skapar en osynlig barriär mellan de olika lukt- och temperaturzonerna, vilket ger idealiska förhållanden för att presentera produkterna på bästa sätt. Detta bidrar till en trevlig och välkomnande shoppingupplevelse för kunderna samtidigt som det säkerställer att produkterna håller högsta kvalitet.

* Källa: Randy van den Hoek – Louwers media group – Text: Patricia van der Beek – Foton: HANOS Hengelo

Andra artiklar

Audi marknadsför sina modeller på ett energieffektivt sätt

Audi marknadsför sina modeller med fokus på energieffektivitet. Förutom att erbjuda toppfinish på varje modell, strävar Audi efter låga CO2-utsläpp och höga miljöstandarder.

Två separata temperaturzoner

Airstop-luftridåsystem från Masterveil: Effektiv separation och energieffektivitet