Colruyt arbetar för hållbarhet

Spara energi med luftridåer från Masterveil

Masterveil levererar termiska luftridåer som effektivt separerar utrymmen med olika temperaturer. Denna teknik sparar inte bara energi och pengar, utan främjar även hygien och komfort genom att eliminera behovet av fysiska barriärer mellan olika zoner. Luftridåer är idealiska för kyl- och frysrum, logistik, detaljhandel och entréer till stormarknader och köpcentrum.

Colruyt väljer Masterveil

I sin strävan efter effektiva och skräddarsydda lösningar valde Colruyt att samarbeta med Masterveil under 2014. Colruyt utrustade sina butiker (Colruyt, Cru, etc.) med luftridåer för att uppnå hög effektivitet och optimal butikskomfort.

Effektivitet är centralt för Colruyt, då det möjliggör låga kostnader och konkurrenskraftiga priser. Företaget strävar efter att erbjuda mervärde till kunder, anställda och leverantörer, inte bara ekonomiskt utan även inom hållbarhet och socialt ansvar. Colruyt arbetar aktivt för en hållbar framtid och luftridåer bidrar till detta genom att minska energiförbrukningen.

Färskvaruhandel med luftridåer

Genom att skapa en osynlig separation mellan olika temperatur- och doftzoner skapar luftridåer ett optimalt butiksklimat för både kunder och produkter. Den kalla luften hålls kvar i kylrummet, vilket säkerställer en optimal temperaturseparation och ökad komfort för alla i butiken.

Masterveils luftridåer erbjuder en enkel, effektiv och ekonomisk lösning för att förbättra butiksmiljön och minska energiförbrukningen.

Andra artiklar

Konsten att skapa osynliga dörrar

Utöver den effektiva AirStop-tekniken, som redan används för olika tillämpningar sedan en tid tillbaka, utvecklade Masterveil Powerstream som ett revolutionerande system för att stoppa energiförluster från öppna djupfrysar. "Här erbjuder vi ett mycket mer energieffektivt alternativ jämfört med traditionell luftridåteknik", säger affärschef Peter Deweerdt.

Audi marknadsför sina modeller på ett energieffektivt sätt

Audi marknadsför sina modeller med fokus på energieffektivitet. Förutom att erbjuda toppfinish på varje modell, strävar Audi efter låga CO2-utsläpp och höga miljöstandarder.