Användning av Powerstream med aktiv avfuktning

Den välkända blå lågpriskedjan använder kombinationen av Powerstream® och aktiv avfuktning i sina anläggningar, särskilt i kyl-, frys- och distributionscentraler

Denna strategi syftar till att i grunden minska energiförlusterna vid intensiv användning av frysdörrarna å ena sidan och optimera kylkapaciteten genom att använda aktiv avfuktningskapacitet i frysrummen å andra sidan.

Först och främst spelar avfuktningskapaciteten en avgörande roll i deras frysar. Genom att kombinera Powerstream ® med aktiv avfuktning avlägsnas fukt effektivt från luften, i kombination med en ultimat grad av avskärmning.

Detta förhindrar att is och kondens bildas i frysen, vilket förbättrar logistiksäkerheten, minskar underhåll och reparationer och optimerar kvaliteten på de lagrade produkterna.

Denna marknadsledare är 100% engagerad i att upprätthålla optimala miljöförhållanden, förlänga produkternas hållbarhet och förhindra förstöring.

Dessutom är energibesparing en viktig aspekt i deras strategi. Genom att använda aktiv avfuktning i kombination med Powerstream® minimeras energiförlusterna.

Den patenterade Powerstream-lösningen skapar en barriär mellan den kalla frysen och den varmare miljön utanför. Detta förhindrar att kall luft kommer ut och varm luft kommer in, vilket sparar energi som annars skulle förbrukas för att hålla frysen vid rätt temperatur. Aktiv avfuktning bidrar till att bibehålla en torrare miljö, vilket gör frysens isolering mer effektiv och minskar energiförlusterna ytterligare.

Kort sagt kan vi dra slutsatsen att Powerstream® med aktiv avfuktning används för att få en säker och smidig passage inom deras intensiva logistiska verksamhet.

Kombinationen av Powerstream® och aktiv avfuktning kommer att förbättra isoleringen av frysrummet, så att säga, genom att förse passagerna med ”osynliga dörrar”.

Med den här strategin visar lågpriskedjan sitt engagemang för att upprätthålla optimala förhållanden och främja hållbarhet i sin verksamhet.

Andra artiklar

L’Ecopain d’Ignace

Energibesparingar och ökad komfort uppnåddes på l'Ecopain d'Ignace med Masterveils luftridåteknik.

En luftridå i rostfritt stål med sidoblåsande ridåtrummor, monterad ovanför en glasdörr till en byggnad.

Luftridå, en osynlig dörr

Luftridå, luftport, värmeridå, ridåvärmare... kärt barn har många namn, men funktionen är densamma, att skapa en osynlig barriär av luft som skyddar din inomhusmiljö.